itulau_fanua

Va'ai oe ile Foshan IPFM fa'aaliga ia Oketopa! Guangzhou Nanya ma le 30 tausaga o suʻesuʻega ma atinaʻe poto masani, puipuia o pepa o le lalolagi ma le gaosiga o palasitika

Guangzhou Nanya Pulp Molding Equipment Co., Ltd. (lea ua ta'ua mulimuli ane o Nanya) o le uluai gaosiga faapolofesa o masini u'u pulupulu ma meafaigaluega i Saina, o se atina'e fa'atekonolosi a le atunu'u, ma se kamupani fa'atau oloa i le lalolagi atoa o laina gaosiga o pulupulu.
masini autu
Nanya e lata i le 30 tausaga o le poto masani i le suʻesuʻega ma le gaosiga o masini faʻapipiʻi pulupulu, tuʻufaʻatasia tekinolosi mai fafo ma tulaga faʻale-atunuu a Saina. O lo'o tuuto atu i le su'esu'eina ma le gaosiga o se seti atoa o masini fa'apipi'i fale gaosi oloa. I le taimi nei, o loʻo i ai se nofoaga autu o suʻesuʻega ma atinaʻe i Guangzhou ma se faʻalapotopotoga faʻapipiʻi robot (Guangzhou Nanya Pulp Moulding Equipment Co., Ltd.) ma se fale gaosi masini i Foshan (Foshan Nanya Environmental Machine Co., Ltd.).
Nanya falegaosimea
E pei o le taimi nei, o Nanya o loʻo i ai se faiga atoa o oloa e silia ma le 100 faʻataʻitaʻiga ma o se tasi o pisinisi i totonu o le atunuʻu ma faʻapipiʻi atoa ituaiga masini faʻapipiʻi masini. Ufiufi vaega eseese e pei o mea'ai laulau fa'alelei fa'alelei, afifiina oloa fa'aeletoroni, fata fuamoa ma fuala'au fuamoa, fata fa'ato'aga, fata fa'afoma'i tu'u'eseina, mea teuteu, mea taulima, fata fa'atauga, ma fa'apolopolo fa'apitoa mo le fa'aogaina.
tagata talosaga pepa pepa
Faʻafeiloaʻi e asiasi i la matou fale e pei o lalo:
Aso: Oketopa 10-12, 2024
Tuatusi: Tanzhou International Convention and Exhibition Center, Foshan
Numera Faleoloa: A511 (Hall 1)


Taimi meli: Aukuso-23-2024